برگزاری جلسه آموزشی ـ توجیهی ویژه متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان خوسف
متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با با ضوابط و دستورالعمل های حوزه کاری خود آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف دکتر یادگار سرپرست شبکه دامپزشکی گفت: با دعوت واحد نظارت این شبکه دامپزشکی، جمعی از متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با حضور در شبکه دامپزشکی خوسف با آخرین ضوابط و دستورالعمل های حوزه کاری خود آشنا شدند.
وی تصریح کرد: در این دوره آموزشی، آخرین ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی و اماکن عرضه، آشنایی با شرایط بهداشتی محیطی مراکز، آشنایی با شرایط نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی و آشنایی با بیماری بروسلوز (تب مالت) به حاضرین ارائه گردید.
لازم به ذکر است در این کلاس آموزشی ، بروشور بیماری بروسلوز در بین حاضرین توزیع گردید.